Hoppa till sidans innehåll

Hockeykortet


Spelarkortet blir Hockeykortet

Enligt styrelsebeslut kommer det tidigare spelarkortet, som har levererats i form av ett plastkort, att utvecklas både vad gäller form och omfattning av innehavare.

Hockeykortet kommer att introduceras elektroniskt i form av en applikation*. Registrering sker genom att aktuellt mobiltelefonnummer hos innehavaren också registreras vid den traditionella säsongsregistreringen.

De kategorier som förutom spelare som kommer att få kortet är tränare, domare och förbundsfunktionärer.

Vad finns det för fördelar med ett elektroniskt Hockeykort?

-          Fler kategorier inom ishockeyn samlade i samma system

-          Miljövänligt. Ingen plast och inga transporter

-          Snabbare registrering och utskick

-          Mindre administration för föreningarna

-          Kortet når sin innehavare utan mellanhänder

-          Större möjligheter till riktade utskick vad det gäller geografi, kategori och ålder

Redan vid uppstarten kommer det att finnas erbjudanden i form av en resultatapplikation* från SIF samt rabatterat pris på LiveArenas årsabonnemang.

Priset på kortet för spelare är oförändrat 50:-. Registrering och uppdatering påbörjas under kommande vecka (34).

*iOS och Android

Varför har jag inte fått något hockeykort?
Spelare
För att du som spelare skall kunna få tillgång till hockeykortet måste du och ditt mobilnummer finnas registrerat i TSM. Det görs av din klubb i samband med säsongsregistreringen. Kolla först med din klubb att registreringen av dig och ditt mobilnummer är gjord. Om så är fallet och du ändå inte fått något SMS, ber vi dig att maila namn, födelsedatum och mobilnummer till This is a mailto link. 


Förbundsdomare
För att du som domare skall kunna få tillgång till hockeykortet måste du och ditt mobilnummer finnas registrerat i TSM. Det görs av domaradministratörer i samband med säsongsregistrering och godkänd utbildning. Kolla först med din administratör att registreringen av dig och ditt mobilnummer är gjord. Om så är fallet och du ändå inte fått något SMS, ber vi dig att maila namn, födelsedatum och mobilnummer tillThis is a mailto link.

Förbundstränare
För att du tränare skall kunna få tillgång till hockeykortet måste du och ditt mobilnummer finnas registrerat i TSM. Detta görs i samband med säsongsregistrering och kontroll av att du har en godkänd utbildning. Kolla först med din administratör att registreringen av dig och ditt mobilnummer är gjord. Om så är fallet och du ändå inte fått något SMS, ber vi dig att maila namn, födelsedatum och mobilnummer tillThis is a mailto link.

Övriga med hockeykort
För att du skall kunna få tillgång till hockeykortet måste du och ditt mobilnummer finnas registrerat i TSM. Kolla först med din administratör att registreringen av dig och ditt mobilnummer är gjord. Om så är fallet och du ändå inte fått något SMS, ber vi dig att maila namn, födelsedatum och mobilnummer tillThis is a mailto link.

 

Jag kan inte logga in i Cardskipper, hur gör jag?

För att logga in i Cardskipper första gången gör du följande steg:
1. Tryck på Skapa konto

2. Mata in den medlemskod du fått i SMS:et.

3. Mata in födelsedatum för personen vars hockeykort du ska lägga till.

4. Registrera sedan dina övriga kontouppgifter; Förnamn, Efternamn, E-post samt ett lösenord (som du själv väljer, samt verifierar).
5. Nu ska ditt hockeykort vara tillgängligt i appen.

6. Du kommer också få ett e-mail för att verifiera att din e-postadress är giltig. Det enda du behöver göra för att verifiera e-postadressen är att klicka på länken i mailet.

Uppdaterad: 01 DEC 2014 20:57 Skribent: Per-Arne Morin
Epost: This is a mailto link


svs_logo_right_250px


Samsyn Norrbotten

Hemmaplansmodellen

  

Postadress:
Norrbottens Ishockeyförbund
Kronan A3
974 42 Luleå

Besöksadress:
Idrottens Hus
974 42 Luleå

Kontakt:
Tel: 0705434493
E-post: This is a mailto link

Se all info